[Català] [Castellano]

Per participar en el Trailwalker, els equips han d’aconseguir donatius per donar suport als més de 400 projectes que Intermón Oxfam du a terme en quatre vies principals d’actuació: cooperació al desenvolupament, acció humanitària, incidència política i comerç just. Cada equip es compromet a recaptar com a mínim 1.500 euros.

 

Pous d'aigua

Caminareu perquè elles no hagin de fer-ho?

A Etiòpia les dones i les nenes inverteixen fins a sis hores diàries per aconseguir aigua en deus i rius. Moltes vegades, l’aigua que acaben aconseguint no és potable, per la qual cosa acaben bevent aigua contaminada i rentant-se amb una aigua que provoca malalties.

Des de 2004, Intermón Oxfam du a terme, juntament amb organitzacions locals, el projecte Banc d’aigua als districtes etíops més afectats per les sequeres recurrents. Gràcies a això, avui més de 5.000 persones tenen accés a aigua potable, la qual cosa no només millora la seva salut i disminueix el risc de malalties, sinó que a més permet millorar la seves condicions de vida: les nenes van a l’escola perquè no han de caminar tantes hores diàries per aconseguir aigua i les dones inverteixen més temps ajudant els homes en les feines agrícoles, per la qual cosa les famílies poden produir més aliments.

Llargues caminades

Dilai HialeEl fet que el punt d’aigua ara sigui més a la vora em permet tenir molt més temps per llegir i fer els deures, i així estic millorant la meva educació.

Dilai Haile, 13 anys

Com Intermón Oxfam, creiem que en un món ric en recursos, la pobresa és una injustícia davant la qual és necessari reaccionar. El Trailwalker és la nostra oportunitat per plantar cara a les causes per les quals milers de persones a tot el món viuen en la pobresa. Creiem que cada nen, cada nena, cada dona i cada home té dret a dur una vida digna i amb oportunitats. Lluitem per un món on totes les persones puguin exercir:

  • El dret a un mitjà de vida sostenible
  • El dret a serveis bàsics com la salut, l’educació i l’aigua potable
  • El dret a la vida i a la seguretat
  • El dret a ser escoltat
  • El dret a la identitat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s